Політика
16 грудня 2014
«Інформаційний спротив»: на територіях, окупованих бойовиками, активно діють українські партизани та чекають голодних бунтів
В ході закритої наради під керівництвом голови «ЛНР» Плотніцкого «контррозвідка ЛНР» попередила про можливість «голодних бунтів» місцевого населення.
news-image

На думку «контррозвідників» бойовиків, особливо ситуацію посилює «непрозорий розподіл» «гуманітарної допомоги», що прибуває з Росії . Про це пише «Єдність» із посиланням на звіт групи «Інформаційний спротив».

Крім того, за даними «ІС», північніше Новоазовська відбулося зіткнення - проукраїнські партизани атакували вузол зв'язку російських військ. Противник зазнав втрат. Даний напад викликало серйозний ажіотаж у рядах російсько-терористичних військ, що не чекали партизанських акцій у цьому районі.

Також  за останню добу на Дебальцевському плацдармі в районі Нікішине і Чорнухине,  російсько-терористичні війська отримали підкріплення у вигляді кількох «новостворених» рот «козачої гвардії». Бойовики з даних бандформувань одягнені в нову зимову форму російського зразка, добре озброєні і оснащені. На озброєнні - до 20 одиниць бронетехніки.

У районі Бахмутськой траси спостерігається переміщення бронетехніки і САУ бойовиків з лінії зіткнення з українськими військами в район Алчевська та західніше Луганська. Пошкоджена техніка виводиться на буксирі. Всього зафіксовано до 30 одиниць, в тому числі танки Т-72 і Т-64, а так само САУ 2С1 «Гвоздика».

У районі н.п. Станіца Луганська після попереднього обстрілу бойовики спробували вийти на ряд позицій в «буферній зоні». Проте були зустрінуті щільним вогнем зі стрілецької зброї українських підрозділів і відійшли на вихідні позиції.