Спорт
15 листопада 2016
Футболісти «Шахтаря» кидали сніжки на тренуванні
Сильний снігопад, який пройшов у Києві напередодні, не завадив команді провести тренування.
news-image

Донецький "Шахтар" розпочав підготовку до матчу чемпіонату України проти "Карпат". Після двох днів вихідних "гірники" зібралися на олімпійській базі "Святошине", передає «Є!».

Тренування пройшло без гравців збірної України, які зараз готуються до матчу проти Сербії у Харкові. А от Микола Матвієнко та Андрій Борячук вже повернулися з розташування молодіжки після матчу проти Білорусі.

Сильний снігопад, який пройшов у Києві напередодні, не завадив команді провести тренування. Поле "заховали" під плівкою і перед тренуванням з неї зняли 20-сантиметровий шар снігу.

Перед виходом на поле гравці "Шахтаря" трохи розім'ялися грою у сніжки. Найбільша сніжка полетіла в Борячука від Даріо Срни.

 

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека пообіцяв, що після тренування бій сніжками між гравцями продовжиться. Але це вже буде без присутності журналістів. Перші 15 хв тренування відкриті для ЗМІ.

Антураж тренування вийшов казковий: дерева присипані снігом і кучугури навколо поля. Португальський наставник оцінив красу зимового листопада.

Це - дуже гарно. Я ще ніколи в житті такого не бачив, - каже Фонсека.

Якщо говорити про тренування, то така погода далеко не на нашу користь. Подивіться, в якому стані поле. Але ми постараємося пройти через всі ці труднощі і продовжувати звичайний тренувальний процес.