Київ
21 листопада 2016
У Києві перекрили центр
У День Гідності та Свободи в Україні пройде майже 400 масових заходів.
news-image

Сьогодні, 21 листопада, в усіх регіонах України пройде близько 380 масових заходів, повідомила прес-служба Нацполіції, передає «Є!»

Участь у заходах візьмуть близько 66 тисяч осіб.

Частина вулиць Києва перекрита з 6:30.

Аби уникнути будь-яких провокацій і загроз життю та здоров’ю всіх учасників акцій, підрозділи Національної поліції та Національної гвардії вже працюють у посиленому режимі.

Для забезпечення публічного порядку буде залучено майже 15 тисяч поліцейських та 3 тисячі нацгвардійців.

За наявною інформацією, участь у заходах у Києві планують взяти понад 11 тисяч осіб. 21 листопада з 6:30 буде перекритий рух на таких вулицях:

- частина вул. Хрещатик: від вул. Б. Хмельницького до пл. Європейської;

- вул. Інститутська: від вул. Садової до Майдану Незалежності;

- вул. Архітектора Городецького;

- вул. Б. Грінченка.

У центрі Києва правоохоронці будуть проводити перевірку автомобілів. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко. Крім того, за його словами, буде обладнано 12 контрольних пунктів.

Буде задіяно до 6 тис. правоохоронців. Національна гвардія, поліція. Будуть посилені групи кінологічної служби, вибухотехнічної служби. Буде проводитися поверхнева перевірка. У цій зоні створено 12 контрольних пунктів, де також будуть задіяні кінологи, поліція, металодетектори. Будемо перевіряти автотранспорт, щоб уникнути провокацій і надати можливість всім бажаючим мирним шляхом провести цей день, - сказав Крищенко.

Крищенко також зазначив, що поліція активно співпрацює з СБУ для запобігання провокацій.

Ми працюємо в тісній співпраці з СБУ. Ми опрацьовували різні сценарії. Розроблені досить ефективні плани протидії та запобіганню надзвичайних подій. Я вважаю, що все пройде мирно, - зазначив він.
Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи
Читайте також: Курс валют на 21 листопада
Читайте також: Дівчина із Закарпаття стала обличчям Roberto Cavalli (фото)