Події
10 грудня 2016
Злочинець з ножем напав на кредитну організацію
Грошима він заволодіти не встиг.
news-image

Співробітники кримінальної поліції Оріхівського відділення поліції та поліції охорони оперативно затримали 29-річного чоловіка, який погрожуючи застосуванням ножа, вимагав гроші в приміщенні кредитної організації.

08 грудня 2016 року о 17:52 до Оріхівського відділення поліції Пологівського відділу ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби «102» від поліцейського охорони про те, що по вулиці Покровській в місті Оріхів невідомий чоловік вчиняє протиправні дії, повідомляє «Є!».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції.

Поліцейські з’ясували, що близько 17:20 в приміщення кредитної організації прийшов невідомий чоловік, який погрожуючи застосуванням ножа став вимагати гроші. В ході погроз зловмисник пошкодив ноутбук. Працівники організації викликали поліцію охорони і в цей час нападник зник. Грошима він заволодіти не встиг.

Під час першочергових слідчо-розшукових дій правоохоронці встановили, що нападник – не працюючий місцевий мешканець 1987 року народження. Співробітники кримінальної поліції разом з працівниками поліції охорони встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.