Вадим Рабінович: «Кожен українець заплатить за «ПриватБанк» по 10 тисяч гривень»
За словами нардепа, українцям слід краще придивитися до керівництва країни, зокрема Нацбанку.
news-image

За націоналізацію найбільшого банку країни, «ПриватБанку», заплатять платники податків, кожному українцеві це обійдеться у 10 тисяч гривень. Про це повідомив народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, коментуючи націоналізацію ПриватБанку, передає «Є!»

Я вже підрахував: це обійдеться кожному, абсолютно кожному українцеві, в 10 тисяч гривень. Потім вони його, як сказала Гонтарева (глава Національного банку України - ред.), знову продадуть. А Катерина Рожкова (заступник Гонтаревої - ред.), яка нещодавно ще з плівками розповідала, що отримує від російських банків нахабні хабарі, - "Вау!" - тепер кричить: "Ми увіллємо, ми врятуємо", - каже Рабінович.

За словами Вадима Рабіновича, українцям слід краще придивитися до керівництва країни, зокрема Нацбанку.

Що ці злодії взагалі можуть зробити? Якщо 20 епізодів доводять злодійство Національного банку, зокрема конкретно Рожкової. І після цього вона розповідає, що рятує нас всіх і країну, і ми віримо в це? Ми що, зовсім божевільні? - продовжує нардеп.

Нагадаємо, лідер партії «За життя»  в середині листопада передав до правоохоронних органів понад 90 годин записів телефонних розмов голови НБУ Валерії Гонтаревої та її заступників. За словами Рабіновича, на плівках чутно, як тільки по двох угодах Катерина Рожкова вивела з країни 4 мільярди гривень.

Читайте також: Що стоїть за націоналізацією ПриватБанку. Версія екс-правління
Читайте також: Рада розглянула питання про позбавлення Савченко права представляти Україну в ПАРЄ
Читайте також: В держбюджеті врахували 1 млрд 250 млн грн на добудову Подільсько-Воскресенського мосту - Кличко