Суспільство
1 січня 2017
У новорічну ніч у Львові через пожежу евакуювали 20 жителів
Ймовірно, причиною пожежі міг стати недопалок, який потрапив на горючу поверхню і викликав спалах.
news-image

Сьогодні о 4:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку в м Львів по вул. Миколайчука, 22. Про це поінформували в прес-службі ГосЧС у Львівській області, інформує «Є!», з посиланням на УНН.


До місця події оперативно прибули рятувальники з ГПСЧ №3, частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби міста Львова та оперативно-координаційного центру ГУ ГосЧС України у Львівській області.


На момент пожежі в квартирі перебувала господиня зі своїми друзями. Ймовірно, причиною пожежі міг стати недопалок, який потрапив на горючу поверхню і викликав спалах.

В результаті пожежі виникло сильне задимлення, що спричинило загрозу отруєння токсичними продуктами горіння для мешканців будинку. Не гаючи часу, вогнеборці приступили до евакуації мешканців будинку з верхнього поверху. Рятувальники вивели на свіже повітря 20 осіб.


Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. В 5:06 пожежу локалізовано та о 5:08 повністю ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м.


До ліквідації загоряння залучалися 14 рятувальників і 3 одиниці спецтехніки. Причину виникнення загоряння та обставини події встановлюють правоохоронці. В результаті події ніхто не постраждав.

Читайте також: Докотилися! : в Канаді заарештували п'яного пілота