Суспільство
1 січня 2017
Дружина потерпілого, у якого вистрелив депутат Пашинський, відкриває правду
Якби чоловік його не вдарив, він би все одно вистрілив.
news-image

31 грудня народний депутат Сергій Пашинський підстрелив людину. За його словами, таким чином він оборонявся - чоловік вдарив його по голові пляшкою.

Інформує «Є!», з посиланням на strana.ua.

Майже дослівно цю версію підтвердили в Національній поліції.

"Інцидент стався сьогодні ввечері, 31 грудня, в одному з сіл Васильківського між місцевим жителем і одним з народних депутатів, який захищаючись від нападника застосував вогнепальну зброю", сказано в офіційному повідомленні.

"Країна" з'їздила на місце подій і поговорила з дружиною потерпілого Ольгою. Пропонуємо її розповідь від першої особи:

"Я весь цей час розмовляла з чоловіком по мобільному телефону (і чула все, що відбувається). Він йшов пішки в сторону траси. Зустрів водія, який заглух на фольцвагене, мікроавтобус. Водій попросив допомоги, чоловік, природно, не відмовився. Вони почали штовхати автомобіль в зворотному напрямку, в сторону села Хлевча. Штовхали по зустрічній. Машина дуже стара, були включені якісь габарити - коли я під'їхала, вони все ще горіли. Зупинився Мерседес, жінка за кермом відкрила вікно, не зовсім культурно, на підвищених тонах сказала включіть аварійку, тому що вас не видно. На що мій чоловік, обтяжений цією роботою, я не приховую, послав її і штовхав машину далі. І тут він почув, що мерседес зі скрипом рушив з місця.

Як розповів чоловік, він (Пашинський) підійшов до нього впритул з пістолетом відразу ж, без будь-якого попередження, без попереджувального пострілу. Сказав - типу ти мою дружину образив і все таке. Я, до речі, не впевнена, що це його дружина.

У чоловіка з собою в куртці була пляшка шийка, в магазині я вже була, знаю, скільки він купив: випив одну по дорозі, і другу не допив.

Він цією пляшкою вдарив вже тоді, коли ствол пістолета був спрямований йому в груди після чого пролунав постріл і куля потрапила в ногу. У цей момент Пашинський вистрілив. Якби чоловік його не вдарив, він би все одно вистрілив, але влучив би в корпус (куля потрапила в ліве стегно - прим.ред.). Якби мій чоловік в цей момент не чинив ніякого фізичного впливу, це могло б закінчитися не тільки пострілом в ногу.

Читайте також: «Я жива !!!! Жива !!!!», - пише українка, яка знаходилась у нічному клубі під час теракту