Події
25 грудня 2014
На Одещині знайшли мертвим підозрюваного в терактах жителя Придністров'я
Правоохоронці знайшли арсенал вибухівки та боєприпасів в тимчасовому помешканні вбитого
news-image

Вранці 24 грудня на узбіччі автодороги Одеса-Кучургани був знайдений труп з різними ранами 55-річного жителя Придністровської Молдавської республіки. Він може бути причетний до з серії вибухів в Одесі, повідомили в МВС.

Про це пише "Єдність" з посиланням на "Новое время".

Згідно з висновком експерта, зазначені травми є характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання потерпілого в селі Нерубайське Біляївського району Одеської області, де він тимчасового орендував житло, і знайшли арсенал вибухівки та боєприпасів: 120 бронебійно-трасуючих патронів калібру 7,62 мм, 27 пістолетних патронів калібру 9 мм, три саморобні вибухові пристрої з вогневим способом приведення в дію, кожен з яких складався з трьох тротилових шашок, запальні трубки з вогнепровідним шнуром до кожного вибухового пристрою, одна тротилова шашка Тип 400, чотири гранати РГД і чотири гранати Ф-1 з запалом до них, електродетонатор, елементи для приладу безшумної стрільби.

Нагадаємо, що недавно в Одесі трапився вибух на першому поверсі будівлі, де розташовувалася одна з волонтерських організацій, що збирають допомогу для українських військовослужбовців.