Суспільство
2 лютого 2017
Усміхнений та життєрадісний - збереглося відео із загиблим під Авдіївкою військовим
Молодий солдат проводив екскурсію для знімальної групи.
news-image

Інформаційне агентство УНІАН на своїй сторінці у Facebook опублікувало відео з одним із загиблих під Авдіївкою військових. Зйомка відбувалася у листопаді 2016 року, передає «Є!»

На кадрах солдат української армії Дмитро Олександрович Оверченко. Він народився 24 січня 1989, загинув 29 січня під Авдіївкою в бою з російськими окупантами.

На цих кадрах він проводить екскурсію для однієї із західних знімальних груп. Наші колеги люб'язно надали цей матеріал, щоб ми українці НІКОЛИ не забували наших захисників. Зйомка проведена на позиціях в Авдіївці в листопаді 2016 року, - йдеться в повідомленні агенства.

Молодий солдат жартує, весело відповідає на запитання журналіста та постійно посміхається.

Хлопець виказав свій сум лише на мить, коли згадував про загиблих та поранених побратимів.

Відео рекомендоване для громадян РФ, дивіться в очі людям, яких вбиває ваша країна, - підписали в інформагентстві відеозапис.

Нагадаємо, що Дмитро Оверченко – один з військових 72 окремої механізованої бригади, які загинули під Авдіївкою 29 січня.

У середу, 1 лютого, українських захисників провели в останню путь на Майдані Незалежності, а пізніше президент України Петро Порошенко нагородив героїв посмертно. Дмитро Оверченко отримав орден "За мужність".

Читайте також: Рятувальники показали масштаби руйнувань Авдіївки (фото)
Читайте також: ДТП у Києві: BMW зіткнувся з вантажівкою, троє загиблих (фото)
Читайте також: Більшість росіян ставляться до України «погано» і «дуже погано» - опитування