Блогер звинуватила «Дом-2» у підтримці Майдану через кольори українського прапора
Популярний блогер Олена Міро викрила ток-шоу «Дом-2» у «агітації за Майдан», яка, за її словами, виразилася в регулярному використанні в передачі кольорів українського прапора.
news-image

Дівчина переглянула безліч серій шоу і виявила активне використання в ньому поєднань жовтого і блакитного кольорів - на дивані, в одязі учасників, в макіяжі Ксенії Бородіної на рекламній заставці, в новорічній мішурі і букетах, які дарують дівчатам, повідомляє Є|Єдність.інфо.

Блогер запевняє, що від побаченого вона впала в стан «сліпої люті»: на думку Міро, демонстрація кольорів українського прапора свідчить про підготовку в Росії революції:

«Все, що ви зараз побачили, означає одне і тільки одне: в Росії готується Майдан. І ті, хто його планомірно готує, вливають скажені гроші в найпопулярніший в нашій країні молодіжний телепроект».

Міро підготувала петицію з вимогою закрити програму, яку підписало більше 4 тисяч користувачів.

«Ми тут, в Росії, робимо протидії немислимим і безглуздим санкцій проти нас, а ви на своєму "Дом -2, у нас під носом прикрашаєте ялинки синьо-жовтою мішурою і малюєте мультяшній Бузовій синьо-жовті тіні, а ваші дівки в розпал Майдану красуються в Інстаграме в українських національних головних уборах»,- Олена Міро .