Шоу-біз та культура
10 березня 2017
Організатором нападу на журналістів «1+1» була продюсер Світлани Лободи
Крапівіна може стати фігурантом кримінального провадження в якості організатора злочину.
news-image

Продюсер і директор співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна могла особисто координувати дії охорони щодо нападу на знімальну групу програми "Українські сенсації". Про це заявив голова департаменту журналістських розслідувань телеканалу "1+1" Олександр Дубінський, ідеться в сюжеті ТСН, інформує «Є!».

Якщо це буде доведено, Крапівіна може стати фігурантом кримінального провадження в якості організатора злочину. "За нашими даними, Нателла Крапівіна могла координувати дії охорони та давати вказівки про напад на знімальну групу. Якщо це так, то пані Крапівіна має бути так само залучена до підозрюваних, і їй має бути вручено повідомлення за статтею про організацію злочинної групи. Так само їй має бути інкримінований розбій", - вважає Дубінський.

Як повідомлялося, в селі Гореничі охорона Лободи зі зброєю в руках пограбувала журналістку "1+1" Олександру Панасенко. Після чого Нателла Крапівіна погрожувала їй фізичною розправою із залученням "чеченців" та особисто Рамзана Кадирова. Директору охоронної фірми, який зі зброєю напав на журналістів, прокуратура Київської області вручила підозру за статтею "перешкоджання журналістській діяльності". Телеканал вимагає від правоохоронців обрати суворіше формулювання. Водночас стало відомо, що охоронці Лободи зареєстровані на тимчасово окупованій проросійськими бойовиками території Донецької області та надають послуги з охорони лідерів терористичного формування "ДНР". 

Читайте також: Світлана Лобода продовжує «воювати» із ЗМІ: відбувся черговий напад її охорони