Події
30 грудня 2014
Трагичне ДТП у Білорусі: мікроавтобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, троє пасажирів загинули, дев'ять - госпіталізовані
Пасажири прямували із Росії в Україну.
news-image

За повідомленням Посольства України в Республіці Білорусь, 30 грудня в районі населеного пункту Житковичі Гомельської області (Білорусь) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України, які прямували з Росії в Україну. Про це інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МЗС України.

Мікроавтобус, у якому перебували 12 пасажирів, серед яких  11  громадян України та 1 громадянка Російської Федерації, зіткнувся з вантажівкою.

В результаті ДТП три особи загинули, чотири отримали важкі травми, п’ятеро – травми середньої тяжкості. Поранені доставлені у відділення швидкої допомоги місцевого медичного закладу.

На місце пригоди виїхав співробітник Посольства України в Республіці Білорусь. Справа перебуває на особливому контролі МЗС України.

Посольством України в Республіки Білорусь вживаються заходи в контексті забезпечення належного консульського супроводу справи.