Події
18 березня 2017
У Києві відбувся збройний конфлікт між головою ВРП та активістами (відео)
У активістів розбитий фотоапарат, планшет та дрібні ушкодження від тарану бампером.
news-image

Увечері 17 березня у Києві стався конфлікт між головою Вищої ради правосуддя Ігорем Бенедисюком і активістами молодіжного руху "Традиція і порядок".

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook один з активістів Євген Карась, суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задавити машиною, а пізніше відкрив вогонь з пістолета по активістах молодіжного руху "Традиція і порядок". 

«Активісти прийшли до судді поспілкуватися і розклеїти листівки, що Бенедисюк претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись корупцією. Про це активісти сьогодні подали заяву в НАБУ перед візитом до чиновника», – написав Карась.


За його словами, у активістів розбитий фотоапарат, планшет та дрібні ушкодження від тарану бампером.


Водночас, як повідомила прес-секретар ВРП Оксана Лисенко, "пізно ввечері більше 10 невідомих, одягнених у балаклави, вчинили напад на Бенедисюка та його дружину біля їхнього приватного помешкання", пише DT.ua. За її словами, голова ВРП був змушений з метою самооборони застосувати зброю, зробивши попереджувальний постріл у повітря. Оперативна група поліції, що прибула на місце події, затримала частину нападників, Бенедисюк написав заяву про напад на нього.


Читайте також: Порошенко роз'яснив підстави для припинення торгівлі із окупованим Донбасом