Події
21 березня 2017
В Криму оголошують надзвичайну ситуацію через масштабні зсуви на дорогах (фото)
Запити на проведення робіт на ділянці трас вже відправили до п'яти компаній.
news-image

В окупованому росіянами Севастополі нелегітимний "уряд" називає надзвичайною ситуацією руйнування зсувом ділянки траси Севастополь-Сімферополь.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Про це заявив так званий директор департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Севастополя Ігор Титов.

За його словами, про надзвичайну ситуацію оголосять вже завтра, 22 березня.

"Надзвичайну ситуацію необхідно оголосити, щоб в найкоротший час відповідно до 44-ФЗ (Про контрактну систему у сфері закупівель товарів, робіт, послуг для забезпечення державних і муніципальних потреб) способом закупівлі у єдиного постачальника укласти договір. В іншому випадку ми цю дорогу до курортного сезону не отримаємо", - наводить його цитату РІА "Крим".

За його словами, запити на проведення робіт на ділянці трас вже відправили до п'яти компаній.

Як повідомлялося раніше, на трасі Севастополь-Бахчисарай-Сімферополь з увечері 9 березня обмежили рух через зсув, який зруйнував ділянку дороги. На трасі почали проводити термінові ремонтні роботи, в зв'язку з цим в бік Сімферополя рух здійснюється по одній смузі. Дорога продовжує руйнуватися.  

Нагадаємо, раніше у російському місті Ярославль чоловік, який чекав на тролейбус на зупинці, провалився під землю. ЗМІ повідомляли, що причиною ситуації стала вимоїна: під асфальтом в цьому місці проходять труби зливової каналізації. 

Читайте також: Бурштинові магнати перекрили трасу на Житомирщині
Читайте також: Трагічне ДТП на Тернопільщині: пасажир на смерть забив винуватця події