Події
23 березня 2017
В Бердичеві по-звірячому побили депутата ВО «Батьківщина», журналіста Валерія Шелепу
У дворі свого власного будинку невідомі побили редактора опозиційного до місцевої влади видання «Бердичів діловий» Валерія Шелепу.
news-image

У місті Бердичеві дійсно стає страшно жити. Але не тим, в чиїх руках зосереджені гроші та влада, а тим, хто не боїться відкрито критикувати місцеву владу і свавілля народних депутатів, висловлюючи свою думку і відстоюючи інтереси простих бердичівців, пише «Є!» з посиланням на портал Бердичів.

Сьогодні, 23 березня, рано вранці у дворі свого власного будинку по вулиці Вінницька, невідомі по-звірячому побили редактора опозиційного до місцевої влади видання «Бердичів діловий» Валерія Шелепу.

За нашою інформацією, він, як завжди, вийшов з під'їзду свого будинку до машини, щоб завезти в школу свою дитину, коли на нього напали бандити. В результаті нападу журналіст отримав серйозні тілесні ушкодження, для надання потерпілому медичної допомоги довелося викликати швидку допомогу.

Зараз Валерій Шелепа повинен якраз давати свідчення співробітникам поліції, додаткової інформації про стан його здоров'я поки не надходило. Разом з тим даний випадок як не можна краще показує, що на відміну від псевдоактівістів, яким злегка «псують» автомобілі, ті, хто говорить привселюдно правду, ризикують не тільки своїм майном, а й життям. Нагадаємо, що кілька років тому невідомі спалили автомобіль Валерія Шелепи.

Ранкове пригода показує, що деякі особистості у відстоюванні своїх особистих інтересів сьогодні готові піти на все - навіть на фізичний вплив на активістів і журналістів. 

 

Читайте також:Пожежа на військовому складі в Балаклії триває, горить третина арсеналу, - Полторак