Суспільство
4 січня 2015
Синоптики обіцяють похолодання по всій Україні
На 6 січня синоптики прогнозують зниження температури вночі та вдень до 7-13° морозу
news-image

Протягом доби з північного заходу Європи в Україну почне надходити прохолодна і волога повітряна маса, погоду визначатимуть атмосферні фронти.

Про це пише "Єдність" з посиланням на Укргідрометцентр.

Невеликий сніг (вночі в Карпатах та Прикарпатті помірний); температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу, в Карптах вночі 4-9°, вдень 2-7° морозу.

У Криму пройде дощ з мокрим снігом (вночі сильні опади). Температура вночі сягатиме від 2 морозу до 3° тепла, вдень - від 0 до 6° тепла.

На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/ с. У західних, південних областях та Криму місцями пориви 15-20 м/с.

У столиці пройде невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 3-5° морозу, а вдень - 0-2° морозу.

На 6 січня синоптики прогнозують зниження температури вночі та вдень до 7-13°, в Карпатах до 15° морозу. На Закарпатті та в Криму вночі буде 4-10°, а вдень 2-8° морозу (на південному березі Криму протягом доби 0-3° морозу).

В цілому по країні без істотних опадів, лише в карпатському регіоні невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. 

В Києві температура знизиться вночі та вдень до 8-10° морозу. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с.