Події
6 січня 2015
У Запорізький області на воді загинув 19-річний юнак
Після святкування дня народження компанія вирішила продовжити свято на річці.
news-image

6 січня о 01:51 від диспетчера швидкої допомоги до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про зникнення людини під водою. Подія сталася неподалік від житлових будинків по вул. Горького в м. Бердянськ, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДС з надзвичайних ситуацій.

 

Як з’ясувалось в ході попереднього розслідування, компанія з 4-х молодих людей віком від 16 до 19 років святкувала день народження знайомої. За словами свідків після розпивання спиртних напоїв один з хлопців вийшов на тонку кригу. На відстані 70 метрів від берегової лінії юнак почав по ній бігати. На вмовляння товаришів повернутися на узбережжя хлопець не звертав увагу.

 

Друзі побачили, як молодик провалився під кригу та благає про допомогу. Один з хлопців кинувся рятувати товариша, але відразу неподалік від берега сам провалився по коліна під лід та негайно повернувся на берег. Тим  часом, хлопцю вдалось вилізти з води на кригу. Але, через 20 метрів від узбережжя він знову провалився під лід та більше вибратись на  поверхню з  крижаної води не зміг.

 

На місце пригоди прибув черговий караул пожежно-рятувального підрозділу, працівник Бердянського комунального підприємства «Рятувальна водолазна служба» та співробітники міліції.

 

В нічний час розпочати пошуки зниклого хлопця було не можливо, тому їх перенесли на ранок. Зранку, о 10:30 тіло загиблого підняли комунальники.