Світ
20 квітня 2017
Злочинець із Клівленда, який виклав у Facebook відео вбивства, наклав на себе руки
Стівенс також заявляв у Facebook, що вбив 13 людей і збирається вбити більше.
news-image

Злочинець, обвинувачений у вбивстві літнього чоловіка і який виклав відео свого злочину в Facebook, Стівен Стівенс наклав на себе руки після переслідування поліцією штату Пенсільванія. Про це заявили в правоохоронних органах США, передає Reuters, повідомляє «Є!»

Стівенс був звинувачений в тому, що застрелив у неділю, 16 квітня, Роберта Гудвіна-старшого на вулиці в місті Клівленд в штаті Огайо. Після цього він зник з місця злочину на машині і виклав відео вбивства в Facebook. Вбивця був оголошений в розшук.

Як повідомляв телеканал BBC, Стівенс також заявляв в Facebook, що вбив 13 людей і збирається вбити більше. Поліція перехопила телефонний сигнал вбивці в штаті Пенсільванія. Як повідомляв Cleveland.com, вбивця пересувався на білому Ford Fusion 2016 року.

Після публікації відео вбивства, в Facebook вирішили змінити процес подачі скарг на публікації, щоб користувачі змогли подати їх «легко і швидко», заявив віце-президент Facebook з глобальних операцій Джастін Ософскі. Він зазначив, що скарги користувачів на відео з убивством літньої людини надійшли тільки через годину після публікації кадрів. Обліковий запис підозрюваного був заблокований протягом 23 хвилин після надходження повідомлень про вбивство, відзначив Ософскі.

Читайте також: У США злочинець транслював вбивство через Facebook
Читайте також: На віллу Адріано Челентано намагалися вдертися злочинці