Світ
10 січня 2015
У США лабрадор проковтнув дві обручки вартістю 23 тис. доларів
Як показав рентген, в шлунку у тварини знаходилося і безліч інших сторонніх предметів - камені, палички і кісточки. Після проведеної операції собака відчуває себе добре
news-image

В американському місті Талса (штат Оклахома) щеня лабрадора на прізвисько Сьєрра проковтнув дві обручки вартістю ... 23 тис. доларів. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на ТАСС.

Як повідомили в п'ятницю американські ЗМІ, господиня лабрадора Стефані Лемб відразу зрозуміла, яка з двох її собак вирішила "поласувати" ювелірними виробами. Справа в тому, що, за словами жінки, Сьєрра "ніколи не упускає можливості побешкетувати".

"Я помітила, що собаки підійшли до журнального столика, на якому я напередодні залишила обручки. Коли я побачила, що прикрас і слід прохолов, я тут же відвезла Сьєрру до ветеринара", - розповіла Лемб.

Рентген показав, що в шлунку у тварини знаходяться не тільки кільця, але і безліч інших сторонніх предметів - камені, палички і кісточки. Лікарі вирішили негайно провести операцію із побоювання, що кільця можуть пошкодити собаці кишечник. Відразу після операції Сьєрра була відправлена додому і зараз почуває себе добре.

Варто відзначити, що в США існує конкурс під назвою "Що вони з'їли?", який щорічно проводить журнал "Новини ветеринарної практики". Торік пальму першості журнал присудив жабі зі штату Техас, що проковтнула близько 30 камінців зі свого тераріуму. Друге місце дісталося німецькому пойнтеру, який "поласував" металевим шампуром, третє - німецькому догу, що з'їв 43 пари шкарпеток.