Події
1 травня 2017
Пасажир «Аерофлоту» розповів про жахливу картину у російському літаку під час потрапляння у зону турбулентності
Літак Boeing 777 несподівано потрапив в зону сильної турбулентності перед початком зниження.
news-image

Пасажирів літака "Аерофлоту", який прямував із Москви до Бангкока і потрапив у повітряну яму, несамовито кидало по всьому салону авіалайнера.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Про це написав на своїй сторінці в Instagram користувач Ростислав Русєв і оприлюднив відповідне відео.

"Я був на літаку, який прямував з Москви до Бангкока, з нізвідки ми потрапили в турбулентність, це було жахливо, людей несамовито кидало довкола. Кров усюди, люди зі зламаними кістками, носами, відкриті переломи, немовлята з травмами голови, я можу продовжувати ще і ще", - розповів він.

Також чоловік висловив сподівання, що "Аерофлот" подбає про постраждалих пасажирів.

Своєю чергою посольство РФ у Таїланді уточнило на сторінці у Facebook, що під час потрапляння у повітряну яму постраждали 27 осіб, серед яких 24 росіянина і троє підданих Таїланду.

"Усі постраждалі були доставлені в місцеву лікарню з травмами різного ступеня тяжкості - в основному переломи і удари. Зараз в лікарні залишаються 15 росіян, чотирьом із них потрібна була операція", - додали у посольстві, назвавши прізвища постраждалих.

За даними відомства, причиною травм стало те, що частина пасажирів не була пристебнута ременями безпеки. 

Водночас "Інтерфакс" із посиланням на джерело повідомляє, що літак потрапив у зону турбулентності неочікувано.

"Літак Boeing 777 несподівано потрапив в зону сильної турбулентності перед початком зниження. Тобто, зобов'язання пристебнути ремені на цей момент відсутнє. У результаті сильного поштовху літак підкинуло на 100-200 метрів вгору, частина непристебнутих пасажирів за інерцією виявилися викинуті в прохід і отримали травми", - наголосив співрозмовник агентства.

 

Читайте також: На Кубі розбився військовий літак, пролетівши всього-навсього 65 кілометрів