Події
13 травня 2017
На Сумщині 7-річна дівчинка день просиділа на залізничному вокзалі голодна та роздягнена (відео)
Мати каже, що до поліції не зверталася, аби не було розголосу.
news-image

На Сумщині 7-річна дівчинка цілий день провела на залізничному вокзалі. Поліцію про неї повідомили занепокоєні пасажири, які погодували дитину та поділилися з нею одягом, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Дитину виявили замерзлою, напіводягненою і голодною. Її матір правоохоронці розшукували майже дві доби. Як з'ясувалося, дівчинка і раніше бувала на вокзалі сама – чекала на маму з бабусею, які електричкою їздили на торгівлю. Дитину лишали на 12-річного братика, від якого вона часто тікала. Хлопець спершу намагався знайти сестру сам, а потім шукав разом із родичами та сусідами.

Мати каже, що до поліції не зверталася, аби не було розголосу. Не знайшовши дитину, жінка знов поїхала на роботу, де її й застала поліція. Нині дівчинка в лікарні з застудою, її маму правоохоронці оштрафували та повідомили, що наступного разу за подібний недогляд їй загрожуватиме позбавлення батьківських прав.

"Ми думали, вона така, що ховається – може під ліжко залізти, на горище, в когось лишитися ночувати", - виправдовується мати. "Дівчинка схильна до бродяжництва, раніше надходили скарги від жителів села, що дівчинка без догляду, після школи не йде додому – йде на вокзал або блукати селом", - підтвердила старший інспектор Ольга Гудіма.

Читайте також: На Львівщині горе-мати «віддала» немовля іноземцям за 100 євро
Читайте також: Жахливе ДТП із пожежею на Донеччині: троє загиблих (фото)