Події
13 січня 2015
Чоловік під час сварки вбив ножем дружину
Трагічно закінчилося 13-річне спільне життя подружньої пари
news-image

 До чергової частини Подільського управління міліції зателефонував 53-річний чоловік і повідомив, що, прокинувшись вранці у власній квартирі, виявив мертвою свою дружину, повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МВС.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво Подільського управління міліції, медичні працівники. У помешканні правоохоронці виявили тіло 48-річної жінки з ознаками насильницької смерті. Працівниками відділу карного розшуку встановлено, що між подружжям виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Зі слів затриманого, під час чергової суперечки жінка схопила ніж і накинулася на нього. А він, обороняючись, вихопив «холодну зброю» і не помітив, як завдав нею дружині удар у живіт.

З’ясувалося, що подружжя систематично зловживало спиртними напоями. І у цей фатальний вечір також обидва були під впливом оковитої. Після сварки чоловік продовжив вечір в гостях у сусіда, знову ж таки, вживаючи алкоголь. Підозрюваний запевняє, ніби не зрозумів, що наніс жінці проникаюче поранення. І коли повернувся додому, спокійно ліг спати в ліжко поряд з дружиною. А на ранок зрозумів, що вона мертва.

 За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Затриманий у вчиненому зізнався та визнає свою провину. Зараз чоловік знаходиться під вартою.