Політика
6 червня 2017
Савченко заявила, що їй загрожує фізичне знищення
Вона дала інтерв'ю, в якому розповіла, чому їй соромно за українських політиків.
news-image

Позафракційний нардеп Надія Савченко дала інтерв'ю польській газеті Rzeczpospolita, в якому розповіла, чому їй соромно за українських політиків, а також про те, що їй загрожує фізичне знищення, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

За словами Савченко, українські політики в Європі поводяться, як жебраки. Також вона заявила, що зовнішня політика не повинна бути ключової для України.

"Зовнішня політика не повинна бути для України ключовою. На жаль, наші політики вважають, що все життя нас буде годувати Європа, але якщо у політиків не буде підтримки всередині країни, з ними не будуть рахуватися і за кордоном. Наші політики виглядають, як жебраки в Європі, і це дуже принизливо для мого народу", – сказала Савченко в інтерв’ю.

А от про Путіна Савченко відгукнулася куди позитивніше. За її словами, хоч його і не люблять у світі, проте з ним рахуються – бо він отримав владу силою.

Водночас вона спростувала інформацію про роботу на Кремль і навіть заявила про те, що їй загрожує фізичне знищення.

Система бореться зі мною всіма можливими способами. Тут мова йде не тільки про спрямовану проти мене пропаганду, але я не виключаю навіть фізичного знищення, – наголосила вона.
Читайте також: Надія Савченко прийшла на роботу у Верховну Раду у незвичному вбранні (фото)
Читайте також: МОЗ: 10 фактів про медичну реформу