Політика
28 червня 2017
Рабінович: Мобілізуємо сотні тисяч, але не дамо продати українську землю
Нардеп впевнений, що українці готові відстоювати свої права до останнього.
news-image

Народний депутат Верховної Ради України, голова парламентського підкомітету з прав людини й лідер партії «За життя» Вадим Рабінович закликав українців мобілізуватися, щоб в разі необхідності прибути до Києва на демонстрацію проти скасування мораторію на продаж української землі. Про це він заявив в інтерв'ю харківському 7-му телеканалу, передає «Є!»

«Я сьогодні в Харкові закликаю всіх прихильників нашої партії по всій країні до мобілізації. Якщо Верховна Рада винесе на розгляд питання скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі, ми прийдемо до Києва - і це будуть не тисячі, не десятки тисяч, а сотні тисяч людей. Ми не дамо продати українську землю, не дозволимо залишити наших дітей і онуків без головного багатства України. Українська земля - ​​це, якщо хочете, щось на зразок Сталінграда для нас: без землі життя в Україні не буде», - запевнив нардеп.

Опозиційний політик запевнив, що в разі потреби українці готові відстоювати свої права до останнього.

«Ми зараз проводимо наради з регіональними організаціями, я їжджу по країні. Будь-якій розсудливій людині зрозуміло: не можна зараз, в умовах війни, економічної розрухи, тотальної бідності, продавати останнє наше загальнонародне багатство - землю, зрозуміло, хто її скупить і за які накрадені гроші, ми ризикуємо залишити нашим дітям і онукам справжнє кріпосне право. Саме тому ми будемо стояти до останнього, я дуже сподіваюся, що й інші партії приєднаються до нас, і люди, які прийдуть до Київа, не дозволять владі продати українську землю», - підкреслив Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» додав, що це вимушений захід, оскільки сам він не є прихильником радикальних дій.

«Я не прихильник вирішення питань на різного роду майданах, я за демократичну і цивілізовану політичну боротьбу і зміну влади в законодавчих рамках, але є такі речі, які стосуються кожного українця, його долі, його життя, життя і долі його дітей і онуків. У такі моменти потрібно мобілізуватися - і показувати всім, хто сидить у високих кабінетах, хто, як це записано в Конституції, є справжнім джерелом влади. День, коли це питання внесуть в Раду, буде останнім днем ​​цієї влади. Ми не відступимо, не дозволимо продавати землю», - резюмував Вадим Рабінович.
Читайте також: Україна стала найпопулярнішим напрямком автобусних подорожей із Росії