Китай заборонив Джастіну Біберу давати концерти на теренах країни
Бюро пояснює своє рішення необхідністю «очистити виконавське мистецтво в Китаї»
news-image

Китайська влада заявила про заборону виступів канадського співака Джастіна Бібера через його витівок на сцені і поза нею.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

У Бюро культури Пекіна відзначили, що Бібер не раз відзначився «асоціальним, негідною поведінкою», в тому числі, в ході попереднього виступу в Китаї в 2013 році, яке обурило громадськість. Чим саме співак не догодив китайським охоронцям моралі і традицій не уточнюється. Однак бюро пояснює своє рішення необхідністю «очистити виконавське мистецтво в Китаї». У повідомленні відомства зазначається, що Бібер неодноразово порушував закон, виступаючи в гонках на своєму жовтому Lamborghini, причому в стані алкогольного сп'яніння. Однак це важко пов'язати з «чистотою мистецтва», так само як і припустити, що Бібер витворить що-небудь подібне на дорогах КНР.

Проте, в китайському відомстві рішуче наполягли на відмову від виступу заморського співака, висловивши надію, що Бібер «зможе попрацювати над своєю поведінкою і знову знайде суспільну підтримку».

Читайте також: Новий кліп Linkin Park опублікований майже синхронно з появою перших повідомлень про смерть Беннінгтона (відео)