Війна
23 січня 2015
Путін вбив більше своїх солдат за півроку в Україні, ніж радянська армія за 10 років в Афганістані
Останні драматичні події в аеропорту Донецька, а також на інших ділянках українського фронту значно збільшили кількість жертв з обох сторін.
news-image

Однак на цій війні є тисячі безіменних могил, тисячі зниклих безвісти. І про цих людей ніхто не згадає і ніхто їх не поховає, повідомляє Є! Єдність.інфо із посиланням на Віктора Шевчука "Русский Еврей".

За його словами, російські офіційні ЗМІ продовжують зомбувати своїх глядачів картинками "масштабних" перемог "ополченців", забуваючи сказати, що насправді велика частина цих "ополченців" є громадянами Росії і її кадровими військовими.

Як повідомила у своїй групі "Вантаж 200" правозахисниця Олена Васильєва на 17 січня загинуло та зникло безвісти понад 6200 російських військових на території України.

Читайте також: Встановлено втрати російських військових в Україні 6242 - Олена Васильєва 
Але це тільки військові, а ще до них потрібно додати "туристів" - найманців у вигляді батальйонів "Схід", "Оплот", всіляких козаків, цілий ряд банд, що орудують в тилу, які прибули з Росії в тому числі. Сумарна оцінка втрат таких напівбандитських формувань, у тому числі у зв'язку з "міжусобними" конфліктами оцінюється в 8-9 тис. Ситуація така, що Кремль змушений замінити залишки бойовиків на своїх кадрових воєнних, оскільки більшість "добровольців" утилізовано, а банди перебили один одного або перебиті в конфліктах з російським спецназом, - зазначає Віктор Шевчук

Після 17-го січня в зоні АТО у зв'язку з активізацією бойових дій вбито ще більше 1000 бойовиків і російських кадрових військових.

Якщо підсумувати всі дані, можна сміливо сказати матерям і дружинам в Росії: "Ласкаво просимо в Афганістан-2". Ви цього хотіли? "Путін введи війська"? Путін ще не ввів війська як хотів би, а вбив вже більше своїх співвітчизників за півроку, ніж радянська армія за 10 років в Афганістані

"Що буде, якщо ті 50 000 солдатів, в основному строковиків увійдуть на територію України? Росія не покриється могилами своїх синів. Всіх хлопчиків закопають в українській землі, а мамам і татам скажуть, що "російської армії в Україні немає". І тільки українські воїни будуть поховані з почестями, як захисники своєї землі від окупантів. Ось такий він, безжальний і нещадний "Русский Мир", - підсумовав Шевчук.