Політика
23 серпня 2017
Рабінович: спільниці Гонтарева та Рожкова вбили валюту й банки, вкрали заощадження громадян - їх потрібно садити!
На думку політика, головну негативну роль в тому, що відбувається у фінансовій системі України, зіграла глава Нацбанку.
news-image

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева і заступник голови НБУ Катерина Рожкова винні в девальвації гривні й знищенні фінансової системи України. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна», передає «Є!»

«У НАБУ найбільше роботи в банківській системі, тому що саме там пропало найбільше грошей, і це найголовніший центр корупції в країні. Вдумайтеся, що зараз відбувається - 240 мільярдів гривень заощаджень громадян просто зникли! Вони розчинилися в 90 збанкрутілих банках. Але різними аферами й махінаціями, договірняками з владою банкіри повертають собі гроші, а прості люди залишаються ні з чим, втрачають те, що вони заробляли важкою працею роками», - зазначив Рабінович.

Як підкреслив депутат, головну негативну роль в тому, що відбувається у фінансовій системі України, зіграла глава Нацбанку Валерія Гонтарева.

«Гонтарева, на щастя, вже три місяці не виходить на роботу, тому що продовжує собі відпустку, а її напарниця Рожкова залишилася керувати системою. Я хочу повідомити Президенту, Кабміну і НАБУ, що закон України «Про банки і банківську діяльність» (пункт 9 стаття 18) прямо вказує, що причиною звільнення глави Нацбанку є відсутність на робочому місці 4 місяці. Три місяці вже є - і далі ви захистити її не зможете, тому що люди знову вийдуть на вулицю», - заявив лідер партії «За життя».
Читайте також: Жителі анексованого Севастополя флешмобом привітали Україну із державними святами