Суспільство
30 січня 2015
Харківський кіт влаштував собі банкет на м'ясокомбінаті
Співробітниця одного з харківських підприємств передала в Центр поводження з тваринами кота, який на території м'ясокомбінату з'їв ковбаси приблизно на шість тисяч гривень.
news-image

У Харкові в міський притулок для тварин потрапив кіт по кличці Балик, який на одному з міських м'ясокомбінатів поїв різних ковбас на 6 тис. грн, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Кореспондент.

За  словами адміністратора КП «Центр поводження з тваринами» Олени Бурейко, співробітники м'ясокомбінату зловили кота і в понеділок принесли в притулок. Харчувався «хуліган» в цехах тільки дорогими ковбасами і баликом, за що і отримав таку кличку.

«Зазвичай ми завжди запитуємо у людей, які приносять нам тварин, де вони їх знайшли, про їхню історію. Співробітники комбінату нам розповіли, що цього кота, швидше за все, охоронці не побачили і пропустили на територію підприємства. Кот там жив і харчувався ковбасою, баликом, завдавши збитків на 6000 гривень. На м'ясокомбінаті Балика дуже довго не могли зловити, а коли нарешті зловили - принесли в притулок », - розповіла Бурейко.

Також адміністратор центру повідомила, що Балику близько трьох років, а важить він приблизно 3 кг. Зараз тварина перебуває на карантині, і забрати його можна буде не раніше, ніж через 40 днів.