Війна
8 листопада 2017
Звіт з території зони АТО: один український військовий поранений
На Луганському напрямку під вогнем з 120-міліметрових мінометів виявилися зміцнення сил АТО в околицях Кримського.
news-image

Сьогодні, 8 листопада від півночі в районі проведення АТО обстановка і надалі залишалася напруженою, однак повністю контрольованою українською армією. Російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріл наших опорних пунктів фактично уздовж всієї лінії розмежування.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Так, недалеко від Донецька окупанти випустили не менше 16 мін калібру 82-міліметрів по захисникам Авдіївки і Пєсков. Крім того, озброєння БПМ ворог застосовував у Зайцеве. А близько полудня, в результаті вогневого протистояння з противником отримав смертельне поранення один наш військовослужбовець.

На Луганському напрямку під вогнем з 120-міліметрових мінометів виявилися зміцнення сил АТО в околицях Кримського. Також двічі під обстріли загарбників потрапили підступи до Трьохізбенці.

А близько 10:00 ранку в результаті вогневої провокації із застосуванням гранатометів, отримав поранення боєць Збройних Сил України.

На Приморському напрямку бойовики застосовували протитанковий гранатомет у Новотроїцького, а озброєння БМП неподалік Водяного.

Всього з початку доби незаконні збройні формування 10 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 6 раз вогнем з піхотного озброєння змушували ворога до миру ".

Читайте також: Ситуація в зоні АТО загострилася: двоє загиблих і троє поранених
Читайте також: В зоні ЧАЕС розпочали будівництво сонячної електростанції