Суспільство
2 лютого 2015
Поранених терористів з Донбасу відправляють в Гагри
На курорт привезли, годували там виходжували, так ще й медальку дали.
news-image

"Браві ополченці Новоросії, що отримали поранення і каліцтва в нерівному бою з карателями кривавої хунти, як виявилося, відправляються не тільки в лікувальні установи Донецька, Луганська, Криму і Ростова, але і в сонячні Гагри, що у процвітаючій Абхазії", - пише популярний український блогер "Злой Одессит", інформує Є | Єдність.інфо.

Коли зайшла мова про Гагри, я якось не відразу і пригадав де цей курорт знаходиться, а потім... ах, так! Абхазія. Не дивно, що не одразу згадав, але не про це зараз, а про те, що ініціативна група Спілки ветеранів війни Афганістану Абхазії за підтримки Уряду забезпечують зараз терористам повний реабілітаційний комплекс в Республіканському реабілітаційному центрі, - повідомляє блогер.

"Але і це ще не все! Як стало відомо, терористи там же були нагороджені медалями Міністерства Оборони за бойову співдружність, як сказано в наказі міністра Оборони Республіки Абхазія Мераба Кишмарія: "В знак дружби і солідарності братнього народу Донбасу"...Ну, просто навіть не знаю, що і сказати... На курорт привезли, годували там виходжували, так ще й медальку дали. От цікаво, а в самій Абхазії така увага приділяється, наприклад місцевим інвалідам війни або взагалі людям нужденним в лікуванні?", - добавив "Злой Одессит".

Читайте також: Бойовики виклали відео з полоненими у Вуглегірську українськими солдатами