Події
1 грудня 2017
Звіт штабу АТО: на Луганському напрямку бойовики випустили понад два десятки мін різних калібрів по українських опорних пунктах
На Донецькому напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів та автоматів обстріляли підступи до Кам’янки.
news-image

У зоні АТО на Донбасі протягом п'ятниці, 1 грудня, бойовики здійснили 10 обстрілів по позиціях української армії. Інформації про втрати немає.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних сил України, зокрема й зі зброї, яка давно мала б бути відведеною від лінії зіткнення", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Кілька останніх днів епіцентром збройної нестабільності залишається Луганський напрямок. Там ще на початку доби бойовики випустили понад два десятки мін різних калібрів по українських опорних пунктах біля Новотошківського, Новоолександрівки та Новолуганського. Окрім зброї, забороненої Мінськими угодами, бойовики здійснювали провокації із використанням озброєння БМП неподалік Зайцевого і Лозового. Поблизу Кримського та Жовтого - порушили перемир’я із застосуванням гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів та автоматів обстріляли підступи до Кам’янки, а на Приазов’ї з гранатометів і легкого піхотного озброєння - опорні пункти біля Водяного. 

Читайте також: У Міноборони анонсували збільшення фінансування аеророзвідки
Читайте також: Суд амністував екс-чиновника Нацгвардії, при якому вкрали майна майже на 2 млн грн
Читайте також: У Міноборони анонсували збільшення фінансування аеророзвідки