Суспільство
27 грудня 2017
Відомий провидець сучасності оголосив шокуючий прогноз на 2018: як згадується Україна.
Крейг Гамільтон-Паркер, котрий передбачив прихід до влади Трампа, Brexit і заручини принца Гаррі та Меган Маркл відкрив шокуючі передбачення на наступний рік.
news-image

Крейг Гамільтон-Паркер, котрий передбачив прихід до влади Трампа, Brexit і заручини принца Гаррі та Меган Маркл відкрив шокуючі передбачення на наступний рік, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

У своєму блогові обіцяє світу екологічні катастрофи, політичні зрушення та настання "золотого віку" по їх завершенню. Україні на 2018 рік пророкує участь у резонансному міжнародному скандалі.

2018 рік почнеться зі спалаху грипу, говорить Паркер. Але найбільше турбує його не це.

"У топі мого списку — довкілля. Я відчуваю, що в 2018 році будуть небачені землетруси, виверження вулканів і стихійні лиха", - вважає провидець.

Все почнеться із виверження італійського Везувія. Неаполь евакуюють. Сейсмічні поштовхи будуть такої сили, що землетруси стануться там, де їх не було тисячі років. Їх відголоски дійдуть до Нової Зеландії.

Урагани рекордної сили обрушаться на Кариби, лісові пожежі — на Каліфорнію та Австралію, потопи — на Китай та Індію.

Від шельфових льодовиків Антарктики відколеться велика їх частина. Судноплавство в південних водах стане неможливим.

Всі ці катастрофи пов'язані не з глобальним потеплінням, а із активністю на Сонці, котра постійно зростає, вважає Паркер.

Не оминуть світ політичні катастрофи. Терористи здійснять атаку на британську автостраду. В Північній Кореї відбудеться переворот і Ким Чен Ина усунуть від влади. Одне із європейських міст постраждає від хімічної атаки. Її здійснять дрони.

Паркер стверджує, що бачив віщий сон про США. Чотири літаки вріжуться в 4 башти і вони заваляться. 

"Вони нагадували мінарети мечеті, але прокинувшись, я зрозумів, що вони мали промислове призначення. Можливо, це були опори мостів", - розповідає чоловік.
"Україну звинуватять у нелегальному продажі ракет та ядерних технологій", - стверджує провидець.

Розкриється масове шахрайство із біткоїнами. Виявиться, що їх використовують для фінансування тероризму та війни. В скандал буде втягнута відома компанія.

"Більшість цих передбачень дуже похмурі. Але я вірю, що люди, які живуть у мирі, будуть збільшувати духовність. Негаразди об'єднають їх для добрих справ. Вони будуть шукати справжню мету людського життя". Все це приведе до "золотого віку", підсумовує Паркер.

2018 року збільшується кількість злочинів. Люди крастимуть одне в одного і виправдовуватимуть свої вчинки безвихідним становищем. Про це розповіла астролог Олена Максимова.

"Повернуться лихі 1990-ті. Почастішають кримінальні розборки між авторитетами, можливі теракти. Людей це налякає. Вони згуртовуватимуться. За бездіяльність доведеться дорого заплатити. Ризикуємо знівелювати усі здобутки Революції гідності", - каже Максимова.

Читайте також:Експеримент: у що перетвориться тіло, якщо щодня пити 10 банок Coca-Cola (фото)

Читайте також:Morgan Stanley припускає падіння курсу біткоїна до нуля