Війна
6 лютого 2015
Біля Стаханова горять «мобільні крематорії» військових РФ
news-image

Згідно з інформацією блогера Олега Ярчука 6 лютого позиції військових РФ в районі Стаханова піддалися атаці, інформує Є! Єдність.інфо з посиланням на "Інформатор".

Підрозділи санітарно-медичної групи НЦ УКС МНС РФ було обстріляно з автоматичної зброї і гранатометів. Пошкоджена 1 одиниця спецтехніки. Поранено троє військових РФ. Росіяни просять термінового місця перебазування.

Це не перший напад на цей підрозділ МНС РФ на окупованій території Луганщини. У середині січня, біля Луганська, в ході диверсійної атаки на колону санітарно-медичної групи Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Росії (НЦ УКС МНС РФ) з'ясувалося, що для утилізації останків загиблих російських окупантів, російське керівництво заводить на територію Донбасу мобільні крематорії на автоплатформах КамАЗ.

Читайте також: Тіла російських солдат спалюють у пересувних крематоріях, – Наливайченко

Нагадаємо, в районі Дебальцево, атакуюча сторона втратила 37 танків і 21 одиницю іншої техніки. Також під вогнем у артилерії Збройних Сил України противник втратив 4 одиниці спецтехніки. Втрати ВСУ за час ведення боїв склали: 17 танків і 14 одиниць артилерії.