Гучна еротична драма "50 відтінків сірого" на прем'єрі викликала сміх серед глядачів
Увечері 11 лютого в рамках Берлінале відбулася світова прем'єра "50 відтінків сірого".
news-image

Виконавці головних ролей Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан, а також режисер Сем Тейлор-Джонсон і автор роману Еріка Джеймс приїхали в столицю Німеччини для того, щоб представити картину, пише Єдність.інфо.

Згідно з відомостями журналістів, які також були присутні на прем'єрі, під час демонстрації "50 відтінків" в залі не змовкав сміх. Особливо присутніх повеселила сцена, в якій після ночі кохання Крістіан Грей відправляється у вітальню, щоб пограти на фортепіано.

Вибухом реготу супроводжувалися майже всі діалоги головних героїв і мелодраматичні сцени, взяті з книги. Також різкій критиці піддалася велика кількість усіляких "мачо-штучок", як охрестили їх в рецензії.

Особистий літак, пентхаус Крістіана Грея, шикарні машини і гаджети - за словами тих, хто вже подивилися фільм, всі ці деталі роблять "50 відтінків сірого" однією великою рекламою шикарного життя.

В цілому відгуки критиків про проект поки вкрай негативні, що, втім, явно не завадить йому зібрати гідну касу: адже в багатьох країнах квитки на сеанси вже викуплені на кілька днів вперед.

Читайте також: Путін і Собчак з'явилися у пародії на "50 відтінків сірого"

До слова, роман, незважаючи на гостру критику, розійшовся тиражем більше 100 мільйонів екземплярів, після чого різко зріс попит на БДМС-пристосування і "секс-іграшки", описувані автором еротичної драми.

Раніше повідомлялося, що відомий американський журнал W Magazine в честь виходу еротичної мелодрами "50 відтінків сірого" на великі екрани опублікував інтимні знімки зі знімального майданчика, на яких зображені актори, які зіграли Анастейшу і Крістіана.