Політика
19 серпня 2018
Рабінович: Якщо ми проголосуємо за тих, хто нас вже грабував, то винити доведеться лише себе самих
Не можна знову вибирати тих, хто з року в рік грабував країну.
news-image

Про це народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович заявив в прямому ефірі програми «Большой вечер» на телеканалі NewsOne, передає «Є!».

Я пішов у політику, тому що хочу, щоб в Україні жили мої діти. Я хочу довести, що є люди, які не буду красти, а будуватимуть. Я, як всі, хочу заробляти, нормально жити, але я не хочу грабувати свою країну. Я за чотири роки жодного разу не підвів виборців, що обіцяв, то і робив. Так, моя задача розповідати, що програма партії «За життя» найкраща. Але у вас у всіх є свої мізки. Нам разом потрібно зробити вибір. І цей вибір буде ключовим для країни, - зазначив парламентарій.

При цьому він висловив здивування тим, що українці з року в рік обирають політиків, які загрузли в корупційних схемах.

Я взагалі не можу зрозуміти, за якою логікою психіатричної клініки можна обирати тих, хто тебе грабував вже не раз. Більшість політиків вже були при владі і відзначилися лише корупційним скандалами. Якщо ми їх знову виберемо, то значить ми самі винні. Вважаю, що українці повинні на виборах проголосувати за нові обличчя, - заявив народний депутат.


За словами лідера партії «За життя», історично так склалося, що майбутні вибори стануть ключовими для України.

Те, кого ми зараз оберемо президентом і, найголовніше в парламентсько-президентській республіці - керівником Ради, кому віддамо ключові пости - це будуть найважливіші рішення для країни. І я хочу, щоб розумні люди просто послухали, що ми пропонуємо по основних питаннях. Корупція - проблема №1 в країні. Я кажу: ви виграли вибори - ви берете управління економічними сферами, а опозиція, яка програла отримує силові структури. Це варто нуль копійок, зате відразу запрацює. Друге - припинення роботи держкомпаній з офшорами. І так в нашій програмі партії по кожному питанню. Українці, ви повинні знати, що у нас все є, щоб стати локомотивом світової економіки , - резюмував Вадим Рабінович.


Нагадаємо, що наступні президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року, парламентські - 27 жовтня 2019 року.