Події
16 лютого 2015
Суддя Печерського суду оголосила рішення по справі екс-нардепа Єфремова
news-image

Печерський суд Києва застосував до екс-нардепа Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і визначив заставу в розмірі 3,6 млн грн. Таке рішення оголосила суддя Олеся Батрин, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на УНН.

Згідно з рішенням, слідча суддя дійшла висновку про обґрунтованість підозри О. Єфремову. Вона підкреслила, що існують ризики приховування екс-нардепа від слідства і суду, він може виїхати за кордон.

У зв'язку з цим слідча суддя застосувала запобіжний захід у вигляді утримання під вартою О.Єфремова до 14 квітня 2015 з визначенням застави 3,6 млн грн.

Таким чином у разі внесення застави за екс-нардепа О.Єфремова, в сумі 3,6 млн грн, то він буде випущений з-під варти.

У цьому випадку він не повинен змінювати місця проживання, а також з'являтися у слідчого або суді за першим викликом.

Крім того, він повинен буде здати слідчим органам свої закордонні паспорти.

Захист планує подати апеляцію на арешт з визначенням альтернативного заходу у вигляді застави на суммму 3,6 мільйона гривень колишньому народному депутату Олександру Єфремову. Про це сьогодні розповів журналістам його адвокат Олександр Мельников.

"Апеляцію, очевидно, будемо подавати", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде оскаржувати захист рішення Печерського райсуду про арешт Єфремова.

 

Читайте також: "Хто наступний? Не скажу. Побачите і скоро" - Шокін обіцяє нові скандальні затримання