Світ
16 лютого 2015
Володимир Путін звільнив свого головного кухаря
Уродженець селища Лев Толстой Липецької області 11 років очолював Головне управління громадського харчування Управління справами глави держави.
news-image

Президент Росії Володимир Путін відправив у відставку Анатолія Вуколова, який обіймав посаду начальника Головного управління громадського харчування Управління справами глави держави, повідомляє Є! Єдність.інфо з посіланням на Newsru.com.

Документ розміщено на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Головне управління громадського харчування забезпечує роботу їдалень і кафе в будівлях адміністрації президента, уряду, Держдуми, Ради Федерації і Центрвиборчкому. За даними ТАСС, звільнення начальника сталося через похилий вік пана Вуколова - 5 лютого йому виповнилося 63 роки. За законом про державну службу, посаду можна займати до 60 років, потім трудовий договір може продовжуватися.

До того як обійняти цю посаду і пробути на ній на три роки довше, ніж передбачалося, Анатолій Вуколов з 2002 по 2004 рік був заступником керуючого справами президента РФ (яким з 2000 по 2014 рік був Володимир Кожин, який став потім помічником президента з питань військово-технічного співробітництва ). В цілому в Управлінні справами президента РФ він пропрацював 26 років - з 1992 року. Анатолій Вуколов є уродженцем міста Лев Толстой Липецької області.

Читайте також: Усі хвороби Володимира Путіна