Світ
20 лютого 2019
Жінка 18 років ховала тіло сестри в морозильній камері
Тіло виявив зять господині будинку.
news-image

У Хорватії поліція виявила в морозильній камері тіло дівчини, яка зникла 18 років тому. Про це повідомляє The Independent, передає «Є!» із посиланням на Еспресо.

У хорватському селі Паловец ще в 2000 році зникла 23-річна дівчина Ясміна Домінич. Про її зникнення заявили через п'ять років, весь цей час стверджуючи, що вона відправилася на роботу за кордон. Будинок, в якому тоді проживала дівчина не обшукували, оглянули тільки двір.

Як з'ясувалося, весь цей час труп дівчини лежав в морозильній камері в сімейному будинку, загорнутий в целофан. В даний час в будинку проживає сестра загиблої разом з донькою і зятем. Раніше там же жив батько загиблої, який помер два роки тому. Мати Ясміни наразі працює в Німеччині.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що труп вдалося знайти через запах, який почав виділяти морозильник після того, як в будинку відключилася електрика. Тіло виявив зять господині будинку, який не знав про існування другої морозильної камери.

Поліція вважає, що Ясміна могла загинути від рук старшої сестри. Для визначення обставин її смерті призначений аналіз ДНК і розтин. Сестру загиблої заарештували.

Читайте також: У поліції Київщини розповіли, скільки невпізнаних трупів було виявлено у 2018 році