Політика
17 лютого 2015
Рабинович: Треба припинити брати міжнародні кредити та заповідати їх нашим дітям
Сьогодні потрібно припинити брати і роздавати міжнародні кредити на проїдання
news-image

"Наші пріоритети сьогодні - це мир і порятунок економіки". Про це заявив народний депутат, лідер партії "Центр" Вадим Рабинович, передає Є! Єдність.інфо

"Якою б не була війна, в її кінці завжди настає мир. І кожна розумна і порядна людина повинна зробити все для миру, нам він вкрай необхідний, тому що економічно ми знаходимося близько до справжньої катастрофи. Це відчувають усі, крім уряду", - сказав парламентарій.


На думку Рабіновича, у сформованій ситуації уряд зобов'язаний переглянути військову і економічну концепцію розвитку держави.

"Нам давно вже час зрозуміти, що" шокова терапія "не спрацює, ми можемо отримати соціальний вибух, якщо і далі у нас яйця дорожчатимуть, і картопля буде дорожчати, і все буде дорожчати - як при всьому цьому прожити людям?" - Запитує депутат.

"Ми не маємо права економічно гробити свою державу і знищувати її громадян. Необхідно зупинити методи революційної економіки, питання затягування поясів - не їсти питання розвитку країни. Потрібно розвивати середній і малий бізнес, який сьогодні знищений. Треба дати йому хоча б два роки податкових канікул . Люди не можуть забрати з банків свої депозити. Треба зупинити цей божевільний процес, коли Нацбанк дає гроші нібито на рефінансування та зобов'язання людям, а все тане і йде в нікуди. Сьогодні потрібно припинити брати і роздавати міжнародні кредити на проїдання. Кредити повинні йти тільки на розвиток середнього і малого бізнесу та підтримку пенсіонерів. От і все ... у нас "хай-тек", у нас сільське господарство, нам треба розраховувати на себе і вірити в себе, а не в борги, які ми ще заповідаємо дітям ", - заявив Рабинович.

Читайте також: Законопроект Рабиновича змусив Раду віддати Феофанію постраждалим АТО