Суспільство
18 лютого 2015
У Держдумі РФ триває акція "Je suis Кобзон"
Цього разу лідер компартії Зюганов волає до совісті керівників європейських країн і закликає скасувати санкції щодо Кобзона, бо співак позбавляється меддопомоги в Німеччині
news-image

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов закликав керівництво Німеччини скасувати санкції ЄС щодо депутата Державної думи РФ Йосипа Кобзона («Єдина Росія»), у тому числі й тому, що співак регулярно проходить лікування в Німеччині, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Regnum.

«Я звертаюся до керівництва Німеччини та Євросоюзу - покарайте кого завгодно з нас, я 20 років працюю в РЄ, там виступав не раз і закликав до єдності дій в ім'я миру, добра, справедливості, проти фашизму, бандерівщини, я виступав за ідею єдиної Європи від Дубліна до Владивостока - ця геніальна ідея де Голля повинна бути реалізована. Що ж ви робите: караєте людину, яка користується беззаперечним авторитетом в нашій країні », - заявив Зюганов.
«Він (Кобзон) виконує роль, дивовижну роль представника миру, демократії, справжніх прав людини - і замість цього накладають санкції, прекрасно знаючи, що він робив операції в Німеччині, що він продовжує там лікуватися», - зазначив комуніст.

Напередодні ЄС розширив список санкцій, включивши в нього в тому числі Кобзона і депутата Держдуми від КПРФ Валерія Рашкіна.

Нагадаємо, що депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон спочатку заявив, що йому "плювати" на санкції ЄС, але згодом почав жалітися, що йому потрібно відвідувати доньку в Великобританії та продовжувати курс лікування у Німеччині.

Читайте також: Кобзон готує нові концерти на Донбасі й заявив, що йому плювати на санкції ЄС