Війна
18 лютого 2015
На Донбасі знищено російського бойовика з Іванівської області
На Донбасі знищено росіянина-бойовика Олексія Гладишева з Кінешми Іванівської області. 11 лютого, в день народження дружини, його поховали в рідному місті
news-image

Як повідомляє місцеве видання 168 годин, у "ополченця" залишилися дві дочки: 11 і 16 років, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Цензор.нет.

Воювати на Донбас Олексій Гладишев відправився наприкінці минулого року, а в кінці січня 2015 був знищений під час військових дій.

"Олексій Гладишев загинув 26 січня під Санжарівкой", - йдеться в повідомленні.


Забирати тіло Олексія  приїхали в Ростов його дружина Лариса і мама Надія Дмитрівна. Бойовик помер від попадання осколків в голову, і впізнали його лише за татуюванням.

Судячи зі слів дружини бойовика, її чоловік став черговою жертвою російської пропаганди.

"Олексій дуже переживав за події в Україні, - розповідає дружина добровольця. - Я його вмовляла, щоб він туди не їхав. А він говорив, що хто, якщо не він, що війна з Україною може перекинутися до нас, що не можна відсиджуватися, коли страждають люди. Він мене не послухав і зробив так, як вважав за потрібне ... Він пообіцяв, що обов'язково повернеться до 11 лютого, до Дня мого народження. А тепер це дата його похорону. Він так і сказав: "На твій день народження ми обов'язково будемо разом ".
Читайте також: Біля Троїцького знайдений загиблий росіянин, що маскувався під місцевого донського козака