Спорт
18 лютого 2015
"Металіст" зустрінеться в Туреччині з двома командами Казахстану
news-image

Тренерський штаб харківського "Металіста" скорегував плани на заключну частину тренувальних зборів у Туреччині, передає Є! Єність.інфо з посиланням на УНН.

Підопічні Ігоря Рахаева проведуть наступні матчі:
20 лютого. "Металіст" - "Шахтар" (Казахстан);
22 лютого. "Металіст" - "Жетису" (Казахстан);
23 лютого. "Металіст" - "Олександрія".

Напередодні харків'яни отримали довгоочікувану перемогу на турецькому зборі, в хорошому стилі перегравши вірменський клуб "Бананц" з рахунком 4:1.

 

"Головне, щоб у хлопців настрій піднявся. Тому що, як би там не було, відсутність результатів психологічно на всіх трохи тиснула. Тим не менш, збори є зборами. Ну а сьогодні команда показала непоганий футбол, я радий за хлопців", - сказав після гри головний тренер Ігор Рахаев.

"Я сподіваюся, що вболівальники розуміють, що зараз у нас практично повністю змінився склад. Ми створюємо нову команду - чаклунства не буває. Тим не менш, ми бачимо прогрес, намагаємося грати краще від матчу до матчу. Ну а слова, звичайно, завжди означають не так багато. Я думаю, що чемпіонат покаже, яка у нас буде гра, і дасть відповіді на всі питання - тільки так. Ми сподіваємося не розчарувати наших улюблених уболівальників ", - додав наставник ФК" Металіст ".

Читайте також: Російського гравця вивели з поля, щоб він не напав на українського суддю (відео)