Політика
19 лютого 2015
Лукашенко пообіцяв в разі потреби загинути за незалежність Білорусі
Також президент Білорусі зазначив, що після подій на Україні всім стало зрозуміло, що треба годувати своїх солдатів і "тримати порох сухим".
news-image

Про це заявив президент республіки Олександр Лукашенко, виступаючи перед командним складом збройних сил, повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на Еспресо.TV 

"Ми, якщо треба, повинні вміти захистити незалежність, суверенітет нашої країни, але ніколи не будемо вплутуватися в дурні безмозкі протистояння з ким би то не було. Ми будемо проводити розумну, стриману політику: нам чужого не треба, свого нікому не віддамо. Це суть нашої політики. І якщо потрібно за це померти, ми будемо вмирати за це ", - заявив глава Білорусі.

Він зазначив, що після подій на Україні всім стало зрозуміло, що "треба годувати своїх солдатів і армію треба мати достатню для того, щоб забезпечити власні інтереси" і додав, що "необхідно тримати порох сухим".

"Ніхто не може сьогодні думати, що все добре, що, от, ми тут великі миротворці, посередники і за це нам хтось буде платити і у нас буде мир і спокій далі. Не обманюйте. Ще раз підкреслюю: ніхто нам спокійного життя не гарантує. Ми будемо робити все, щоб це життя була спокійним, але ми повинні мати боєздатну армію", - підкреслив глава держави.
Читайте також: Лукашенко пропонує вивести українські війська з Дебальцевого в Білорусь