Війна
20 лютого 2015
Бойовики обстріляли Попасну з мінометів під час видачі пенсій місцевим жителям
Також найманці РФ обстріляли околиці Троїцького та Кримського.
news-image

На підконтрольній Україні території Луганщини російські найманці досі не припинили вогонь. Про це повідомили у прес-службі глави Луганської ОДА Геннадія Москаля, інформує Є | Єдність.інфо.

 Як зазначається, попри відносне бойове затишшя бойовики тричі обстріляли з мінометів околиці Попасної – о 10-й, 13-й (під час видачі пенсій місцевим мешканцям) та близько 16-ї години. Водночас протягом дня тривала стрілянина поблизу Троїцького та на околицях Кримського. Унаслідок бойових дій ніхто не постраждав.

Наразі на Луганщині бригади ремонтників відновлюють пошкоджені системи життєзабезпечення.

"Бойове затишшя по максимуму використовується для ремонту. У Попасній вдалося відновити 95 відсотків газо- та електропостачання, однак без води поки що залишається мікрорайон ОРЗ із 40 відсотками населення. Воду сюди по графіку підвозять на автомобілях служби з надзвичайних ситуацій. В Станиці Луганській почали подавати світло по окремих вулицях. У Трьохізбенці без електроенергії залишається кілька вулиць, решта селища зі світлом. В Щасті без тепла – всього одна багатоповерхівка", - заявив Москаль.

Проте, за його словами, низка населених пунктів залишаються без газу, зокрема Нижнє, Світличне, Тошківка, Кримське та Трьохізбенка. 

Читайте також: Чорнухине відійшло під контроль бойовиків - Москаль