Політика
2 серпня 2019
Зе-депутат Грищук розповів про свої витрати та піцу з марихуаною (фото, відео)
Грищук не приховує, що поки не став депутатом офіційно, живе на 30-35 тисяч гривень на місяць.
news-image

Під час тижневого інтенсиву у Трускавці деякі новообрані депутати починають день з пробіжки. Одним із таких виявився 29-річний шоумен, керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Кореспондентам "Української правди" вдалося поспілкуватися з Ромою після того, як він подолав 3 кілометри. Він розказав про майбутнє батьківство, гастрономічні вподобання та чим займатиметься у парламенті.

 
 
Грищук, який на виборах переміг у Солом'янському районі Києва (222 округ), бігає вже рік. У Трускавці робить це щодня, аби себе дисциплінувати. А минулого року Рома пробіг півмарафон (21 км).  

Дисципліна Роману згодиться не лише через майбутню роботу в Раді, а й через батьківство. Його дружина і колега по студії Аня Гресь перебуває на 6-му місяці.  

 
 
 
Подружжя чекає на хлопчика, але ім'я ще не вибрали. На запитання, чи не думали назвати малюка на честь президента, Грищук сказав: 
 
"Хм, Володимир Романович? Ну, не знаю ... Подумаємо ще".
 
 
 
Восени у пари має народитися первісток. Так само, як і в наймолодшого новообраного депутата Святослава Юраша. Грищук не приховує, що поки не став депутатом офіційно, живе на 30-35 тисяч гривень на місяць.
 
 
 
Про Зеленського Роман сказав: 
 
"Для мене він - надзвичайний трудоголік. Дуже жорсткий менеджер. Дуже важко бути хорошим менеджером, коли тебе оточують друзі. Я з цим сам стикався ".
 
Поки він навчається у Трускавці, його колеги готуються до першого концерту без нього. Грищук запевнив, що за сценою нудьгувати не буде, тому що в Раді буде ще більше уваги до нього, ніж на сцені. Зате сумуватиме за своїми друзями та репетиціями.
 
 
 
Роману, як і президенту Зеленському, доведеться поки попрощатися зі сценою. 

Також Грищук розказав про своє харчування, яке здоровим назвати не може. Але це та мета, до якої він іде.

"Все було погано з харчуванням", - сказав Рома про період виборів.

Що ж до поганих звичок, то алкоголь Грищук не вживає та не палить. Запевнив, що востаннє пив на першому курсі університету (КПІ) і зрозумів, що це не його тема.

Зате одного разу у Камбоджі Рома спробував піццу з марихуаною. 

"Виявилось, що вона капець як діє. Після цього я зрозумів, що взагалі не треба пробувати", - згадав зе-депутат.

 

Читайте також:Про що починаючий депутат не дізнається на курсах Київської школи економіки