Світ
20 лютого 2015
Володимир Путін: Ні у кого не повинно бути ілюзій, що на Росію можна чинити тиск ззовні
"Ні в кого не повинно бути ілюзій, що можливо добитися військової переваги над Росією, надавити на неї який би то не був тиск"
news-image

У Росії завжди знайдеться адекватна відповідь на будь-який тиск ззовні. Таку заяву зробив сьогодні президент РФ Володимир Путін на урочистому концерті на честь Дня захисника Вітчизни. Глава держави підкреслив, що російська армія «постійно вдосконалюється, рівняється на найсучасніші вимоги», а за останні роки було багато зроблено для підвищення її ефективності, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на РИА Новости.

«Ні в кого не повинно бути ілюзій, що можливо добитися військової переваги над Росією, надавити на неї який би то не був тиск, на подібні авантюри у нас завжди буде адекватна відповідь, - заявив Володимир Путін. - Наші солдати і офіцери довели, що готові діяти рішуче, злагоджено, професійно і мужньо, виконувати найважчі нестандартні завдання, як личить загартованій боєздатній сучасній армії, яка береже свої традиції і військовий обов'язок ».


Президент також підкреслив, що російська армія «постійно вдосконалюється, рівняється на найсучасніші вимоги», а за останні роки було багато зроблено для підвищення її ефективності.

«Успішно реалізується масштабна програма переозброєння армії і флоту, в тому числі активно вдосконалюються система повітряно-космічної оборони і ядерні сили. Це гарантія глобального паритету », - зазначив глава держави.

Володимир Путін також заявив, що російська влада і надалі буде робити все можливе, щоб Збройні сили країни нарощували свій потенціал. «Підкреслю, при будь-яких обставинах плани військового будівництва будуть виконані. У цьому немає ніякого сумніву », - додав президент.

Крім того, президент РФ підкреслив, що Росія відстоюватиме від брехні і забуття пам'ять про Перемогу радянського народу над нацизмом.

 

Читайте також: Кабмін презентував "Чорну книгу Кремля" – про злочини Росії в Україні