Суспільство
3 вересня 2019
Аграрії почали акцію проти продажу землі іноземцям
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що українську землю будуть дозволяти купувати іноземцям вже влітку 2020 року.
news-image

Всеукраїнська Аграрна Рада розпочала флешмоб проти продажу землі іноземцям.  Про це йдеться у зверненні асоціації, передає «Є!» із посиланням на Агравері.

Вчора у прямому ефірі на ICTV прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що землю будуть дозволяти купувати іноземцям вже влітку 2020 року. Запуск хаотичного і необдуманого продажу землі може призвести до катастрофічних наслідків в країні.

В даному випадку просимо максимально підтримати ініціативу ВАР, яка забороняє купувати землю іноземцям. Чим активніше буде озвучена наша позиція у цьому питанні, тим більша вірогідність її врахування у законопроекті.

Якщо просто спостерігати і чекати, що хтось врахує наші з вами інтереси, то на жаль, як показує практика останніх років по відношенню до аграрної галузі, цього не відбудеться. А всі ми працюємо в аграрній галузі!!!!!

Тому вкотре просимо вас власним прикладом підтримати ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЛЕШМОБ ПРОТИ ПРОДАЖУ ЗЕМЛІ ІНОЗЕМЦЯМ!

Сфотографуйся з хештегом #НіПродажуЗемліІноземцям або запиши коротке відео-звернення до Президента України з проханням не допустити продаж української землі іноземцям на своїй сторінці у фейсбук. Також поділіться фото, закликайте ваших друзів приєднатися до флешмобу", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що вчора прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив про те, що старт земельної реформи запланований орієнтовно на літо наступного року. 

Читайте також: Кабмін хоче продавати українську землю іноземцям