Суспільство
22 лютого 2015
Семен Семенченко подав рапорт про звільнення з посади командира батальйону "Донбас" (оновлено)
Таку заяву сьогодні опублікувала прес-служба батальйону у Фейсбуці.
news-image

Народний депутат Семен Семенченко подав рапорт про звільнення з посади командира батальйону "Донбас", пише Єдність.інфо.

Таку заяву сьогодні опублікувала прес-служба батальйону у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, Семенченко подав рапорт ще у четвер, 19 лютого.

"19 лютого 2015 Семен Семенченко подав рапорт про звільнення з посади командира НГУ" Донбас". Поєднувати посаду народного депутата України і командира військового підрозділу виявилося вкрай складним завданням", - сказано в заяві комбата В'ячеслава Власенко.

Власенко уточнює, що з 800 бійців батальйону погодилися продовжувати службу за контрактом у Національній гвардії України близько 90 осіб.

"У зв'язку з цим було прийнято рішення про більш ретельну підготовку складу даного підрозділу. Крім того, було прийнято рішення про формування батальйону "Донбас-Україна" (46 батальйон) не на базі Міністерства Внутрішніх Справ, а безпосередньо на базі Збройних Сил України", - заявив Власенко.

Оновлено:

Як стало відомо пізніже, народний депутат від "Об'єднання Самопоміч" Семен Семенченко не писав жодного рапорту щодо звільнення з батальйону "Донбас". Про це Телеканалу новин "24" розповіла прес-секретарка народного депутата. “Сторінка (Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс") зламана. Логін і пароль втрачений, вона не контролюється ні батальйоном, ні командиром, — сказала вона.

Читайте також:"Семенченко необхідно зайнятися реальною роботою, а не робити щоденні піар-заяви". Комбати зробили заяву