Суспільство
25 лютого 2015
Українці почали флеш-моб: "Порошенко, поясни, що відбувається!"
Українці через соцмережі просять Президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та голову НБУ Валерію Гонтарєву пояснити, що зараз відбувається з економікою держави.
news-image

Користувачі «Facebook» почали флеш-моб: вони фотографуються з аркушами паперу, на яких написано «Порошенко, поясни, що відбувається!», «Гонтарева, поясни, що відбувається!» і «Яценюк, поясни, що відбувається!»
Таким чином люди закликають керівників поговорити з народом про ситуацію в державі, інформує Є | Єдність.інфо.

Як відомо, останнім часом в Україні офіційний курс гривні до долара США знаходиться в межах 28-29 грн / дол. А в обмінниках валюту взагалі продають по 40 гривень за долар. У вівторок, 24 лютого, під стіни Національного банку України активісти принесли автомобільні шини і залізні бочки.

Також з'явилася інформація про те, що прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження щодо голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої, проте у прокуратурі це повідомлення спростували.

В той же час ні Президент, ні прем'єр-міністр ніяк не коментують економічну ситуацію в державі.

Читайте також:Невідомо хто бреше: справа проти Гонтарєвої є, а прес-секретар прокуратури наполегливо спростовує цей факт. Документи