Прем'єру «Форсажу 7» перенесли через вагітність дружини Дизеля
news-image

Прем'єра бойовика «Форсаж 7», яка була намічена на 10 березня 2015 в Абу-Дабі, скасована, повідомляє Єдність.інфо з посиланням на The Guardian.

Творці фільму пішли на такий крок через виконавця головної ролі - Віна Дизеля. Приблизно в цей же час його дружина повинна народити третю дитину - таким чином акторові випала можливість побути поруч з родиною, коли малюк з'явиться на світ.

«Він хоче залишитися з ними на час пологів. Це прекрасно. Яка людина б цього не захотіла? »- розповіло джерело, близьке до сім'ї Дизеля.

Як зазначає видання, реліз картини відбудеться 1 квітня в Лос-Анджелесі. За словами представників студії Universal, вони раді, що прем'єра перенесена в «місто ангелів», так як франшиза зародилася саме там.

В український прокат фільм вийде 2 квітня.

Дія фільму знову переноситься у США, де героїв чекає сутичка з братом вбитого ними ворога в попередньому "Форсажі". У трейлері показана сцена, де команда Домініка Торетто, роль якого виконує Він Дизель, "стрибає" з парашутами з літака, перебуваючи при цьому в своїх автомобілів. Герої переслідують автобус, в якому знаходиться викрадена дівчина. Витягувати полонянку  з автобуса, як завжди, належить Брайану О Коннеру, якого зіграв Пол Уокер. Закінчується трейлер епізодом, де хтось за кадром говорить Домініку: "Ти і твої друзі повинні з цим рахуватися". На що Торрето з незворушним обличчям відповідає: "У мене немає друзів. У мене є родина".

Читайте також:"I'll be back":  Арнольд Шварценеггер підтвердив свою участь у двох нових сиквелах «Термінатора»

Нагадаємо, що Пол Уокер трагічно загинув у автокатастрофі 30 листопада минулого року під час своєї відпустки. Загибель актора мало не поставила хрест на фільмі. Проте кіностудія знайшла вихід з положення. За Уокера роль Брайана догравали його брати.